Dikke kans dat u de schoonmaak uit handen heeft gegeven. Waarschijnlijk thuis ook. Maar dat is weer een ander verhaal. Dat is nu eenmaal de trend, schoonmaken doe je niet zelf, daar huur je een specialist voor in. Iemand met kennis van de laatste ontwikkelingen op schoonmaakgebied en gebruik makend van de nieuwste technieken. Nieuwe technieken, ontwikkelingen, hoor ik u denken? Inderdaad, zo veel nieuws is er niet onder de zon op schoonmaakgebied, de microvezeldoek heeft zijn 25-jarig jubileum al weer achter de rug en een echt stille stofzuiger wil maar niet op de markt komen. Daar wacht ik nu al een paar decennia op.

Download de blogpost

Download de blogpost “Hoe welkom zijn uw leveranciers”?.

Stay connected met FM2Share

Wil jij nog meer uit jezelf halen en werk je graag met andere mensen samen? Dan is dit iets voor jou! Meld je nu aan via info@fm2share.nl en ontvang als early bird een gratis onderzoek naar jouw leerstrategie, twv € 200 euro! Ga naar http://bit.ly/2GHhlc7 voor meer informatie.

Maandag ontvangen we de FM studenten van @Saxion op de Brightlands Campus Greenport Venlo #studiereis. Facility Management en Huisvesting als facilitator voor groei en ontwikkeling. #kennisdelen Bouwen aan de campus Greenport Venlo

3
Load More...