Ifmec en FM2Share gaan samenwerken!

Ifmec en FM2Share gaan samenwerken! Binnen het facilitaire werkveld combineren we zo jong, nieuwsgierig en ambitieus met ervaren, vernieuwend en professioneel.

Met deze mix ontwikkelen we het vakgebied, versterken we elkaar en leveren we dienstverlening die onze opdrachtgevers echt verder helpt. Leo Laanen en Brigitte de Haan tekenden hiervoor op donderdag 19 januari tijdens het vakevent Facility for Future. FM2Share is een coöperatie, een sterk netwerk van samenwerkende hoger opgeleide zelfstandig professionals binnen het vakgebied facility management. FM2Share is continue bezig met de verbinding tussen people, place en process waardoor facility management waarde toevoegt voor organisaties. Ifmec is sinds 1994 het kenniscentrum voor Facility Management en nauw betrokken bij de ontwikkeling van het vakgebied. Het Young Professional programma geeft recent excellent afgestudeerde jonge talenten de kans om versneld praktijkervaring op te doen binnen verschillende branches.

FM2Share

FM2Share
RT @iersselvan: Een virtueel Mjop, feiten = juiste beslissing

FM2Share

RT @BrigittedeHaan: Maandag ontvangen we de FM studenten van @Saxion op de Brightlands Campus Greenport Venlo #studiereis. Facility Managem…

FM2Share

FM2Share
Connecting Friday op #DDW Eindhoven over Design binnen FM met Janne van Berlo van Atelier van Berlo

FM2Share

FM2Share
Professionals @Ifmec en @FM2Share starten met connecting friday thema Leiderschap