Het is inmiddels weer een paar weken geleden, maar we blikken hier graag nog even terug op de eerste Connecting Friday van het jaar. Op vrijdag 19 januari waren we te gast in de kookstudio van Katja Gruijters, food designer. Tijdens een interessante lezing nam ze ons mee naar haar vakgebied waar ze haar inspiratie op het gebied van food, trends en design met ons heeft gedeeld.

Nieuw jaar vol mogelijkheden

Met onze members en introducées keken we terug op een zeer succesvol 2017 en blikten met het nieuwe bestuur (Wilfred Schipperen, Axel van Nielen en Maxine McCombs) vooruit naar een nieuw jaar vol mogelijkheden om iets voor elkaar en onze opdrachtgevers te kunnen betekenen! Na de eerste winterstorm van het jaar bleek het extra spannend om het bos in te gaan om inspiratie op te doen tijdens de ForestHunting. De zaken die we onderweg vonden, waren inspiratie om anders te kijken naar de natuur, naar jezelf en naar je onderneming. Waar sta je voor? Wie ben jij als ondernemer? Waar wil je naartoe? We kijken ernaar uit om alle opgedane ideeën en inspiratie dit jaar om te zetten in DOEN!

 

Connecting Fridays powered by FM2Share

Wil je bij de volgende Connecting Friday zijn? Houd dan je mail in de gaten. Wil je zelf een bijdrage leveren? Neem contact met ons op via info@fm2share.nl.

Stay connected met FM2Share